CE PROMOVAM

Oferim toata gama de corpuri de iluminat cu LED, solutii adaptate fiecarui mediu de instalare:

casnic

PENTRU INTERIOR

Iluminat hipermarket, magazine de fashion, spatii de birouri, spitale, scoli, sali de conferinta, hoteluri, subsoluri, dar si alte spatii.

MAI MULTE…

ind

PENTRU HALE INDUSTRIALE

Oferim solutii inclusiv pentru cele cu protectie pentru medii de lucru cu temperaturi inalte si potential explozive.

MAI MULTE…

trivor

PENTRU EXTERIOR

Iluminat public, aeroporturi, proiectoare pentru iluminatul fatadelor ce scot in evidenta detaliile arhitecturale.

MAI MULTE…

batura

PENTRU LOCUINTE

Produsele noastre includ becuri, aplice si spoturi cu led, mini-proiectoare, dar si alte corpuri de iluminat.

MAI MULTE…

CALITATE GARANTATA

Eticheta de calitate MEGA LED vă garanteaza că achiziționați cele mai bune sisteme de iluminat la cel mai bun preț. Produsele noastre vin cu o garanție de 5 ani deoarece folosim doar componente de cea mai buna calitate fabricate la nivel local în Europa, folosind standarde europene. Sursele sunt realizate în Italia de TCI Sarronno și Austria de către Tridonic GmbH. LED-urile sunt fabricate de Samsung . Toate aceste componente duc la un sistem de iluminare cu o viață foarte lungă.

PROIECTAT IN EUROPA, FABRICAT IN EUROPA

De la ideea inițială până la produsul final se dezvolta totul în Europa. În primul rând desenul sau modelul industrial este realizat de inginerii noștri. Apoi se executa prototipul prin utilizarea unei imprimante 3D. Următorul pas este utilizarea un extruder de aluminiu local pentru fabricarea profilelor  pentru toate sistemele noastre de iluminat cu LED. În cele din urmă vom asambla produsul final în fabrica noastră proprie situată în România. Fabrica și terenul adiacent acoperă un total de 9200mp.

DESIGN INDUSTRIAL 

 PROTOTIP 3D

PROFILE EXTRUDATE

PRODUS FINIT

 

TONE DE CO2 CARE NU MAI SUNT ELIMINATE IN ATMOSFERA!

Oriunde te-ai afla, fie ca esti acasa sau la birou, pe santier sau in subteran, intr-o hala de productie sau intr-un hipermaket, intr-o parcare sau la piscina, suntem convinsi ca vrei sa alegi pentru ochii tai o lumina cat mai buna, care sa nu iti afecteze vederea, dar totodata sa reduci si cheltuielile cu energia electrica consumata de corpurile de iluminat pe care alegi sa le folosesti. Site-ul nostru te va ajuta sa gasesti cele mai eficiente dar si cele mai ieftine solutii de iluminat cu LED!

FORMULAR DE CONTACT

 

CAPTCHA Image
 
Megaled

 

ADRESA
Str. Reînvierii nr. 3-5 , cam 5, Sect. 2
Bucuresti, cod postal 021121

CONTACTATI-NE!
Email:   bogdan.secareanu@megaled.ro
marian.utan@megaled.ro

Telefon: 0746.200.416 (intre orele 7:00 – 15:00)
Fax: 021.539.03.31