Povești nemuritoare, ca ledurile

Modulele LED sunt o adevarata inovatie in iluminare, oferind o experienta cu totul noua. Cei de la Tridonic sunt o autoritate in industrie si au lansat de curand generatia a 6-a de module SLE LED. Noua generatie aduce upgrade-uri importante de chip, precum si o...

Din ce in ce mai multe orase aleg sa treaca la iluminatul stradal cu LED. Anul acesta am vazut chiar doua proiecte de anvergura care se pregatesc de asa ceva. Cred ca este inca departe sa vorbim despre folosirea LED-urilor in acest scop si in Romania, dar nu strica sa vedem ce cred altii despre aceasta solutie, poate ne vom gandi si noi mai serios la iluminatul stradal cu LED ca la o foarte buna idee de viitor.

RODNA MULTILED un instrument strategic pentru minimizarea costurilor
Ce beneficii aduce PROIECTORUL RODNA MULTILED ? Un sistem revolutionar dezvoltat cu tehnologie LED, RODNA MULTILED dispune de o modularitate verticala si orizontala, ceea ce ofera o facilitate ridicata pentru instalare si intretinere. Sistemele optice de inalta performanta (lentile) si disponibilitatea multiplelor configuratii fac din RODNA MULTILED un instrument strategic pentru minimizarea costurilor (operarea si intretinerea) si maximizarea performantei de iluminat.