Cine suntem?

Producem si Comercializam Corpuri si Solutii de Iluminat cu Led, ajutandu-ne astfel clientii sa isi reduca AMPRENTA DE CARBON pentru a crea un viitor mai bun pentru copiii lor si ai nostri. Suntem o echipa ambitioasa iar secretul nostru sunt oamenii cu care lucram (motorul companiei). Succesul Companiei se masoara in TONE de CO2 care nu mai sunt eliminate in atmosfera prin implementarea sistemelor inteligente de iluminat cu led. Ne straduim sa iti oferim intotdeauna cele mai bune solutii de iluminat. Iti oferim astfel consultanta tehnica specializata dar si suport la alegerea produselor de care are nevoie spatiul tau.

Ce promovam?

Inca de la inceput ne-am propus sa iti oferim doar solutii profesionale, marci internationale de prestigiu care presupun o gama larga de corpuri de iluminat cu LED, perfect adaptate pentru toate domeniile de utilizare, testate fotometric. Am ales astfel sa promovam corpuri de iluminat cu LED cu design deosebit si cu durata mare de viata (peste 50.000 de ore de functionare).

Iti oferim asadar toata gama de corpuri de iluminat cu LED, solutii adaptate fiecarui mediu de instalare:

pentru interior: corpuri de iluminat pentru spatii de birouri, spitale, scoli, sali de conferinta, hoteluri, subsoluri, dar si alte spatii.
pentru hale industriale, inclusiv cele cu protectie pentru medii de lucru cu temperaturi inalte si potential explozive.
pentru exterior: iluminat public, aeroporturi, proiectoare pentru iluminatul fatadelor ce scot in evidenta detaliile arhitecturale.
corpuri de iluminat special adaptate pentru hipermarket sau pentru magazine de fashion.
pentru locuinte: becuri, aplice si spoturi cu led, mini-proiectoare, dar si alte corpuri de iluminat.

Clienții noștri