Livrarea produselor

 

Livrarea produselor se realizeaza in sistem de curierat rapid, in limita stocului disponibil la initierea comenzilor. Vei fi instiintat printr-un email atunci cand FAN Courier a preluat coletul in vederea livrarii. Confirmarea comenzilor se va realiza in intervalul orar 07.00 – 15.00 de luni pana vineri.

 

Costurile de transport

Pentru comenzi mai mari de 1000 RON, transportul este GRATUIT.

 

Modalitati de plata

  1. Plata la livrare (ramburs). Poti plati in momentul in care coletul ajunge la tine prin sistemul de curierat rapid.
  2. Ordin de plata. Poti efectua o plata prin transfer bancar direct in conturile noastre:
    • RO22 BTRL RONC RT03 0898 5001 deschis la BANCA TRANSILVANIA
    • RO38 BUCU 1332 2353 3526 5RON deschis la ALPHA BANK

 

Returnarea produselor

Orice problema ai avea cu produsul pe care tocmai l-ai comandat de la noi, ne poti anunta atat telefonic cat si in scris. Vom incerca sa gasim impreuna o cale de rezolvare si o solutie convenabila pentru a putea fi pe deplin multumit de produsele noastre .

Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta completata de  Legea nr. 51/2003,  „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Numai cererile scrise se vor lua in considerare. In maxim 30 de zile de la data returnarii vanzatorul va inapoia contravaloarea produsului in contul cumparatorului sau prin mandat postal. Cheluielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat. De asemenea, cumparatorul poate returna un produs livrat gresit de catre vanzator. In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional iar in situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia. Cumparatorul se obliga sa returneze produsul in ambalajul original, insotit de toate accesoriile si documentele originale. Vor fi refuzate de catre vanzator produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc.