Termeni si conditii de utilizare

Folosirea acestui site, indiferent de actiune implica folosirea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Pentru a putea utiliza in continuare site-ul trebuie sa accepti termenii si conditiile de mai jos. Informatiile prezentate pot fi modificate in orice moment, fara acordul vizitatorilor insa vor fi prezentate mereu aici, in aceasta pagina, initiatorul normelor fiind MEGALED.RO.

 

Accesul la site

Vizitatorului, denumit in continuare si utilizator ii este oferit acces limitat la site, in interes personal, fara sa fie permisa descarcarea de materiale folosite pe acest site cu scopul de informare. Este interzisa copierea fragmentelor din site sau a intregului site, a tuturor textelor si imaginilor prezentate in acest site denumit in continuare si magazin online.

Toate link-urile externe si toate site-urile la care se ajunge direct din acest site sunt prezentate ca mod de informare. MEGALED.RO nu raspunde de legalitatea materialelor prezentate pe site-urile respective si nici pentru eventualele pagube produse din cauza acestor site-uri.

Site-ul prezentat ca magazin online, dar si materialele folosite pentru informare sunt oferite „asa cum sunt” si sunt disponibile „atat cat sunt disponibile”.

 

Datele personale

Toate informatiile pe care utilizatorul se foloseste pe acest site vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site si doar pentru gestionarea corecta a comenzilor efectuate in cadrul acestui magazin online. Informatiile din formularul de comanda pot fi folosite doar pentru a va aduce la cunostinta diferite modificari, reguli sau promotii la un momentdat. MEGALED.RO nu face publice aceste informatii si nu va vinde bazele de date constituite din aceste informatii personale.

 

Limita de responsabilitate

Toate denumirile de produse, firme sau servicii folosite in cadrul acestui magazin online apartin proprietarilor de drept, si sunt folosite doar in scopul comercializarii. Utilizare denumirii sau a marcii nu constituie reclama pentru proprietarul marcii respective.

MEGALED.RO nu poate fi tras la raspundere pentru folosirea oricarui produs comandat de pe acest magazin online, produs care poate provoca pagube sau victime. Toate informatiile si toate produsele prezentate pe acest site va sunt oferite de la surse considerate de incredere.

MEGALED.RO nu garanteaza ca aceste informatii sunt exacte si complete sau ca sunt obiective. Pentru orice fel de intrebari va rugam sa va adresati mereu departamentului responsabil din cadrul companiei. Astfel, compania nu poate fi trasa la raspundere pentru niciun fel de prejudicii ce rezulta din incapacitatea de folosire a informatiei prezentata pe acest site.

 

Promotii si reduceri

MEGALED.RO stabileste regulamentul promotiei pe care o afiseaza in magazinul online. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta numai prin intermediul acestui site sau prin intermediul mesajelor de posta electronica trimise cu scopul de informare.

 

Dispute si conflicte

Orice conflict aparut intre MEGALED.RO si cumparator sau utilizator al site-ului va fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. Daca acest lucru nu este posibil se recurge la forta majora, si va fi solutionata conform legislatiei in vigoare din momentul respectiv.

 

Dispozitii finale

Daca oricare din termenii de mai sus pot fi nuli, acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalti termeni prezentati in aceasta pagina. In momentul finalizarii comenzilor, cumparatorul accepta acesti termeni si conditii.